SVUNNEN TID – PRIMA VERA ER TILBAKE.


Publisert 3.7.2015

Nå kan du strømme Prima Vera fra iTunes Apple Music.

Nå kan du strømme Prima Vera fra iTunes Apple Music.

Da vi i forrige århundre laget låter og spilte dem inn som Prima Vera var det kun for å underholde oss selv. Vi hadde selvsagt ingen anelse om internett og den muligheten det ville skape for å spre musikk.

Nå kan du strømme alt vi noensinne har laget, også med Tom Mathisen & Herodes Falsk, på Apple Music og Tidal.

Spotify har hele tiden vært artistfiendtlig, så der finner du ikke vår musikk.

Men la oss ikke ta det for alvorlig; alt vi ønsket var å ha det gøy, samtidig som vi sparket løs på NRK og andre oppblåste autoriteter.

Siden platebransjen heller aldri skjønte hvordan fremtiden ville bli, er det morsomt at selskap som ble startet lenge etter av Prima Vera sluttet, nå er våre fremste støttespillere.

For å vise hvor lite seriøst vi tok oss selv, her er et originalt presseskriv fra 1980.

Dette ble sendt ut til musikkjournalister sammen med albumet Salmer og sanger vi gjerne hiver.

NY GALSKAP FRA PRIMA VERA

Ja, nå er de her igjen! De tre superkomikerne, de tre fantastiske gjøglerne! Ja, du har vel gjettet det allerede. Det er de tre tøyseguttene fra den sagnomsuste, evigunge, unike, ja mildt sagt utrolige, gospelgruppa PRIMA VERA.

Her på sitt ferskeste, og som de sier selv, beste album byr Prima Vera-gruppen (som forhåpentligvis består av Jahn Teigen, Tom Mathisen og Herodes Falsk) på morsomheter som for mange sikkert vil lyse opp mang en mørk høstkveld.29 PV

Nå kan du få oppleve kjente og kjære melodier som Å fjerne brukne ribben, Den sinte FestusNår Jompa spiller tuba med rompa ne’på Cuba og mange, mange andre.

Ja, faktisk ALT for mange andre.

Denne plata er en fryd for enhver musikkelsker! Her er det ikke spart på verken rytme, sang, munterhet, eller akustiske instrumenter. Sjelden har man vel hørt så mange treffende akkorder på ett album. Ja, her er virkelig kremen av norsk krem samlet på ett brett!!!

Ikke la dine venner fortelle deg hva du har gått glipp av!!!