ALLE GODE TING ER 7


Publisert 1.12.2019

Moro å kunne avslutte en lang Stand-Up karriere med en suksessfull turné og gode anmeldelser overalt – men ingen slår denne fra Bodø: Terningkast 7!

«Humorlegenden Herodes Falsk er for tiden på turne i Norge, og det er etter sigende hans siste. Og dette er et humorshow du bare må få med deg. For dette var rett og slett hysterisk morsomt.

Man forventet seg kanskje mer et foredrag med anekdoter om et langt artistliv og så videre. Men dette var noe helt annet, jovisst var det noen korte bemerkninger om Prima Vera, Jahn Teigen og Tom Mathiesen, men dette var et show der Herodes Falsk viste hvordan standup gjøres.

Showet på Stormen konserthus i Bodø var pepret med den ene morsomme historien etter den andre, og den ene drøye historien avløste den andre, og slik bare fortsatte det.

Og om du kanskje ikke visste det allerede: Herodes Falsk er ikke tam. En person i publikum skulle på toalettet og ble kjørt ganske hardt, det samme ble en annen som faktisk fikk Herodes Falsk etter seg i gangen med mikrofonen på.

Og alle sammen lo. Hele tiden. Dette var rett og slett hysterisk morsomt. Terningkast 6 ville vært urettferdig for noe som var så morsomt, det må bli terningkast 7!»