ENDELIG ÉN TING ALLE RELIGIØSE KAN ENES OM


Publisert 16.7.2015

 

Jeg hadde en fyr på døra som sa at han ville snakke med meg om Jesus – Guds sønn. Jeg svarte: «Det kan ikke stemme, for jeg har ingen brødre.»

 

IMG_8259

Verdens smarteste filosof, George Carlin, sa engang dette om religion:

”Religion er verdens største bløff! De har klart å innbille folk at det bor en usynlig mann i himmelen – som ser alt du gjør og hører alt du sier – hver eneste dag. Den usynlige mannen har en liste på ti ting som han vil at du IKKE skal gjøre. Og hvis du gjør én av dem, har han et spesielt sted for deg – fullt av flammer, røyk, tortur og hat. Dit vil han sende deg for å lide og brenne om og om igjen i evig tid.

Men han elsker deg… Han elsker deg!!! Og han trenger penger!”

For meg har det alltid vært innlysende at religion bare er verdens største bløff. Det som har forundret meg er hvordan milliarder av mennesker kan tro på teoriene til folk i klovnedrakter som ikke kan gjøre noe for deg – bortsett fra å loppe deg for penger og gi deg falske forhåpninger.

Jeg har aldri kunnet putte fingeren på hva som gjør religion så attraktivt for mange, før jeg så dette vakre Jesus På Korset Vegguret.

”Sånn er det de gjør det, ja,” sa jeg, og slo pannebrasken i veggen så hardt at klokka falt ned.  IMG_8265

Nå som vi ikke lenger har typer som Da Vinci som kan lage malerier som Den Siste Nattverd for å minne oss om Guds sønn, hva med en batteridrevet quartz-klokke med Jesus på korset i et glorete, nesten 3D diskotek?

 

Klokka kommer i en nydelig gullramme laget i kvalitetsplastikk, og er så vakker at den kan få selv de mest hardbarkede interiørdekoratører til å gråte åpenlyst.

Om du er på jakt etter å finne meningen med livet – og hvem er ikke det? – er dette tingen for deg!

Du er ikke rar eller mentalt ustabil hvis du tror at denne klokka kan hjelpe deg til et bedre liv. Med en slik klokke på veggen vil du garantert få et bedre kjærlighetsliv, unngå stygge sykdommer som viltgroende nesehår, miltsvie og svett hjerte.

Kjøper du denne klokka har du forstått noe av det mest essensielle med livet; den siste idiot er enda ikke født.