STOL PÅ MEG – Jeg kan redde deg fra lidelser ingen ennå har hørt om


Publisert 2.2.2024

World Economic Forum advarte i januar mot den neste store sykdommen som de kaller Disease-X. De vet ikke når den kommer – eller hva det er – bare at den er utrolig skremmende – uansett når den kommer – eller hva det er.

For slike advarsler mottar de velfortjent enorme summer fra mange land og bedrifter. 

Non-profitt organisasjoner mottar donasjoner ingen vet hvor blir av – og som ingen gidder å etterspørre – fordi mesteparten kommer fra skatteinntekter – en type penger som likevel bare blir innkrevd for å sløses bort. 

Alt dette blir selvsagt gjort fordi bedriftsledere, filantroper og statsoverhoder er gode og snille non-profitt mennesker som bare tenker på verdenssamfunnets beste – og mye på de svakeste blant oss.

Oppildnet av all denne godheten – og ikke minst sløsingen med penger – vil også jeg advare mot en ny og skremmende sykdom. Ikke bare er den smittsom, den er også nådeløs og kan påføre mye smerte.

Jeg har allerede hatt denne – hittil ukjente – kanariske sykdommen som heter Gonzales Nariz-Syndrom, men som jeg velger å kalle Nesestein virus.

Dette er et skummelt virus som sementerer snørr i bihulene – og mens du sover gjør snørret om til små mursteiner. Vanligvis kan sykdommen sitte i kroppen i mer enn fjorten dager – og hver gang du nyser risikerer du å knuse vinduer, kopper og glass. 

Jeg fikk en stygg influensa på toppen av Gonzales Nariz – og det var bare flaks at jeg ikke – hver gang jeg nøys – steinet gartneren min til døde.

Akkurat som Disease-X er ikke dette noe JEG vil at folk i verden skal belemres med – og mot bare en liten/stor donasjon – er jeg villig til å komme opp med en eksperimentell kur som IKKE virker.

Vil du ikke bidra til denne viktige forskningen – men likevel synes at jeg fortjener en donasjon – kan du helt frivillig kjøpe min nye bok – og jeg kan garantere at du ALDRI blir smittet av Gonzales Nariz.

Du finner dette universalmiddelet av en bok her: 

https://www.ark.no/r/herodesfalskbok

Sammen er JEG sterk!

#herodesfalsk #humor #bok