GJØR SOMMEREN TIL EN GØYAL REISE


Publisert 6.6.2015

Canariajournalen.no har en konkurranse hvor du hver uke i sommer kan vinne min eminente e-reisebok DET ER PÅ TIDE Å REISE HJEM når du må holde hue oppe med begge henda. 

 

Vinn denne e-boka på Canariajournalen.no

Vinn denne e-boka på Canariajournalen.no

Jeg vokste opp i en tid da bare de som hadde råd til å reise verden rundt – gjorde det. Jeg husker at vi stod med tårer i øynene og skuet etter utenlandske båter som forlot havna i Drammen. Alle drømte om å kunne reise ut i verden. 26-jFB-Promo-jpg

Min billett til den store verden var å kaste meg ut i showbiz. Først ble jeg med i Jonas Fjeld Rock’n’Rolf Band. Vi ble raskt kjent for rocka musikk, humor, sminke og ville kostymer. 

 

Deretter la jeg ut i verden med Prima Vera. I denne gruppa var også humor og rock førstevalget, men i tillegg var tullete kostymer viktig.

Prima Vera i de berømte grønne strømpebuksene.

Prima Vera i de berømte grønne strømpebuksene.

Varemerket vårt ble grønne strømpebukser og utrolig nok er det noe folk fremdeles husker. 

I dag reiser alle verden rundt, men vet de egentlig hvorfor? Det er lett å støte på folk som oppfører seg som om det lengste de har reist tidligere, er til sitt lokale supermarked. 

Det er mange rare folk på reise. Jeg har møtt nordmenn som er forbanna for at Kanariøyene ikke er mer norsk. De mener: jo fortere spanjoler slutter å snakke spansk, jo bedre er det! 

Jeg reiser mye og ser ofte folk som ikke aner hvor mye håndbagasje de kan ha med om bord i et fly. For litt siden så jeg en fyr fra Toten som strevde med å få sin Opel Corsa inn i flyet – og ikke minst på plass i hattehylla. Vi ble syv timer forsinket. 

For å unngå at du skal bli en av alle de teite turistene, har jeg skrevet ned mange av mine egne reisetabber – slik at du kan unngå å gjøre dem. Det er på tide å reise hjem når du må holde hue oppe med begge henda er med andre ord boka for alle som elsker å reise, men som foretrekker å la andre gjøre tabbene for seg.

Du kan le av ferietoaletter, hotellresepsjoner, timeshareigler, språkproblemer og alt annet du finner i ditt ferieparadis.

Trenger du god reiselektyre til ferien? Gå til Canariajournalen.no og bli med på konkurransen. Det trekkes ti vinnere hver uke.

Første frist for å være med i konkurransen er 12. juni. Delta HER.