Grill som en meksikansk Ante Valente


Publisert 30.6.2021

Fordi jeg om dagen er litt over middels interessert i grilling, vil jeg dele dette oppslaget jeg fant i et meksikansk magasin dedikert til BBQ. Og siden spansken min er eksellent, kan du stole på at oversettelsen er hundre prosent korrekt:

Sleng kjøttbitene på grillen. Umiddelbart skal flammene slå opp. La alt brenne til maten er stekt slik du vil ha det!

MEDIUM/RÅ (5-10 minutter) Utsiden er brent og har samme farge som grillen. Innsiden er rosa og vibrerer av festglade trikiner.

MEDIUM (5-10 minutter) Overflaten og deler av innsiden er svidd; mange av parasittene i okse og grisekjøtt – spesielt parasitter som er gamle eller har underliggende sykdommer – får en sakte og smertefull død.

GODT STEKT (5 – 10 minutter) Både utside og innside av kjøttet er fullstendig brent og nesten alle bakterier er tilintetgjort – bortsett fra et par som unnslapp på toppen av en ketchupflaske og nå planlegger hevn ved å starte en pandemi.

Sjonglering med grillutstyr er en ekstrem macho-lek. Alle former for kjøtt kan grilles. Fisk er også akseptabelt, så lenge vi snakker om ulke, ål eller krokodille.

Grønnsaker er for kvinnfolk som barberer seg.

ADVARSEL: Menn som spiser paprika og mais fra grill risikerer at testiklene deres rømmer og gjemmer seg i kroppens hulrom.

Anbefalt musikk til moroa. Fire Up! (The BBQ song):