Hvorfor er ikke folk forbanna?


Publisert 20.12.2023

 

Her er en påstand: Om den vestlige verden avholdt et OL i ignoranse, så ville folk flest kvalifisere til å være med på sitt lands olympiske lag. 

Når et lands regjering, i dette tilfelle Norge, sier fra seg sin suverenitet til en helseorganisasjon hovedsaklig finansiert av en egosentrisk milliardær – og folk ikke reagerer – er det så sinnsykt morsomt at det bikker over i absurd galskap.

Etter hva som skjedde med Verdens Helse Organisasjon i Stortinget her om dagen er det vanskelig å forestille seg noe annet enn at nordmenn alltid er rusa og bare suser rundt uten å få med seg noe som helst.  

Men det er feil. 

Nå vet vi at mange av dem også sitter på Stortinget. 

Og at de fleste andre er for late til å følge med.

Mange, meg inkludert, vil selvfølgelig heller bruke to timer på å spise en kilo ukokte brunsnegler enn å følge en politisk debatt på Stortinget. Men det har konsekvenser.

Vi er i ferd med å gi fra oss vår frihet!

Det neste som vil skje er at myndighetene ønsker å innføre DIGITALE SENTRALBANK PENGER.

Om det skjer kaster jeg hjernen min ut av vinduet og flytter permanent inn under stuebordet sammen med bikkjene mine. Da er det like godt å venne seg til å gå på plass i digitalt bånd.

Hvis folk er villig til å gi fra seg fruktene av sitt arbeide, sin intelligens, talefrihet og grunnlovs-rettigheter – uten å stusse – til en regjering som overhodet ikke bryr seg om landets borgere, da kan jeg ikke annet enn å le. 

Men grunnen til at folk ikke bryr seg er fordi de ikke forstår hva dette er. Når jeg prater med venner av meg som er journalister i norske medier om CBDC så sier de: «Er det sånn krypto, bitcoin eller noe sånt…?» 

MEDIA VIL IKKE INFORMERE DEG! Du må gjøre det selv!  

Digitale sentral penger er det største angrepet på menneskelig frihet i historien.

Tenk å ville gi byråkrater makt OVER ALLES PENGER – som de ikke bare kan konfiskere – men som de også kan PROGRAMMERE og KANSELLERE – om DU ikke gjør som DE sier – og mener det samme som DEM. 

Da blir demokrati bare et fancy ord fra gamledager som autoritære regjeringer vil smykke seg med.

Jeg tror ikke folk er så dumme at de går med på å gi fra seg friheten, men om de ikke forstår hva myndighetene planlegger, kan de ufrivillig gå i fella. Ei mus ser helt klart fella foran seg, men fordi den ikke evner å trekke riktige konklusjoner, fatter den ikke hva som skjer før fella smekker sammen.

Vi får håpe på at ignoranse blir verdt hundre dollar fatet. Da kan vi kanskje overleve ved å borre etter det i hjernene våre.

Er folk virkelig villig til å sette fremtidige generasjoner i bur uten engang stille spørsmål om hvorfor? 

Jeg nekter å tro at vi er så dumme?  Men vær så snill, motbevis det!!!

Menneskelig sett er dette lavmål, men jeg føler det er på tide å kaste mentale bløtkaker i trynet på politikere. Fornuft forstår de dessverre ikke!

Dette er selvsagt bare min mening, men jeg håper du nå skjønner hva jeg mente med  «Om den vestlige verden avholdt et OL i ignoranse, så ville folk flest kvalifisere til å være med på sitt lands olympiske lag.»  

Og dessverre – i denne olympiaden er det ingen ære i å være OL deltaker!