GLEM KLIMA, KRIG OG ØKONOMISK KRISE! MAT OG SEX ER VÅR STØRSTE TRUSSEL!


Publisert 11.5.2015

Hvis jeg har tolket media rett i de siste 30 åra, så er det én ting de mener om oss vanlige folk: Vi er for feite.

Ukeblader, aviser, tv og nettsider konkurrerer om å hjelpe oss til å bli tynnere. Og takk og pris, det virker. Nesten alle mine venner har planer om, eller går på, en eller annen form for diett. Dagens skjønnhetsideal krever at en normal person har omtrent like mye kroppsfett som et A4 ark.

Ta en titt på hvilken som helst motefremvisning eller musikkvideo og du vil se ungdomsidealer som heller vil få øynene fjernet med en korketrekker enn å spise en bit pizza. Uten silikon ville de fleste av dem hatt mindre fasong enn spagetti.

Spesielt blant unge kvinner er strenge dietter populært, og mange begynner med diverse slankekurer allerede som foster. Dette er ikke forferdelig! Det er bra!!!

TAKK FOR AT NOEN PRØVER Å HOLDE KROPPSVEKTEN NEDE. 

Tjukkasene, og da spesielt alle kåte tjukkaser, er i ferd med å ødelegge jordkloden. Jeg sier som Jesus: Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør

For litt siden leste jeg en artikkel i Forskning.no med denne overskriften: Én av tre i verden veier for mye. Akkurat, en av tre… 

Det betyr mange milliarder overvektige mennesker.

Vi er ikke bare så mange feite at når du på en varm sommerdag kommer inn på en fullstappet buss, så er det normalt at det lukter bacon. Nei, vi er så mange feite mennesker at vi er i ferd med å sende jordkloden ut av kurs.   Skjermbilde 2014-05-29 kl. 20.36.47Forskere slåss om grunnen til det vi kaller global oppvarming og klimakrise, men ingen kan gi oss en sikker forklaring på hvorfor det skjer.

Ved hjelp av enkel logikk skal jeg nå forklare deg hvor beltet strammer:

La oss for letthets skyld se på jordkloden som en av John Fredriksens oljetankere. Jorda går i bane rundt sola, og akkurat som Fredriksens båter, er den avhengig av riktig ballast for å holde stø kurs. Men om en båt blir mer enn fullastet, vil den før eller senere få problemer med store bølger og gå ned.

Jepp, da er vi tilbake hos tjukkasene. Det er opplagt at flere milliarder mennesker som veier mye mer enn hva de er ment for, er en stor belastning på omløpsbanen til jorda. Om folk i snitt veier bare 5-6 kilo for mye, så roterer vi rundt mellom sola og månen med billioner av kilo i overvekt.

 img007 De mest ødeleggende for klima er de kåte tjukkasene. Alle skjønner at hvis du sulter så er ikke sex det første du tenker på. Men hvis du derimot ligger på sofaen – feit, forspist og halvfull – kiler det lett i makkoen, og du er en fare for menneskeheten.

I 1950, et år med normalt dårlig vær, slappe stormer og få naturkatastrofer, fantes det 2, 5 milliarder mennesker på jorda. I 2010, et år med askeskyer, tsunamier, orkaner, flommer og jordskjelv, var vi 6,9 milliarder mennesker ombord i akkurat den samme lille båten. Kanskje ikke så rart at den sliter litt i bølgene?

Visste du at sammenhengen mellom sexlyst og mat er vår sivilisasjons største utfordring?

I stedet for å bekjempe terrorister og flypassasjerer med tullete pålegg som ikke virker, men bare plager vanlige folk, burde politikere ta menneskehetens største trussel alvorlig. De bør snarest innføre en lov som gjør at vi kan arrestere alle overvektige og tvangsfettsuge dem med enorme «snøkanoner» som kan skyte alt det overflødige fettet ut i atmosfæren og få kloden tilbake på rett kjøl.

Vi er så mange feite og forspiste på kloden i dag, om bare en milliard små rasshøl åpner seg samtidig og slipper ut en internasjonal regnbue av giftig drittlukt, vil trykket og gassene antakeligvis sende oss rett tilbake til istiden.

LIKER DU LIVSFILOSOFI SOM DETTE, FINNER DU MER OG ANNEN MORO I MIN SISTE BOK «SJENERØS SJIKANE».