NY BOK – PRINT ON DEMAND


Publisert 21.10.2023

DETTE ER MORO. Min nye papirbok er nå å finne i den norske bokbasen, det vil si at du kan bestille den i fra alle norske bokhandlere. Det som er mest moro er at jeg utgir den som PRINT ON DEMAND – noe som er nytt i Norge. Først når du bestiller boka blir den trykket i Tyskland og sendt hjem til deg.
 
 
 
Dette betyr at jeg ikke har forlag eller andre som bestemmer over meg, og at jeg kan gjøre akkurat som jeg vil. Noe som ofte har ført til bråk opp gjennom årene, spesielt med Prima Vera og Falsk/Mathisens musikalske mesterverk. 
 
Boka er en blanding av selvbiografi og dyrkjøpt livsfilosofi. En sjanger som antakeligvis bare appellerer til lesere med fiffig sans for humor.
 
Selv vil jeg si at boka er en kjærlig titt på livet, noe jeg ser på som både snålt og fortryllende. Det er umulig å vite hva som blir det neste som skjer i livet vårt, men en ting er sikkert: NOE KOMMER TIL Å SKJE.
 
Jeg bestilte 10 bøker direkte fra trykkeriet i går, og i dag fikk jeg en mail om at de var på vei med UPS. Hvordan dette fungerer vet jeg ikke, og jeg har heller ikke sett boka ferdig i papirutgave, så dette er mer spennende for meg enn for deg. Om du noen gang skaffer deg boka håper jeg du gir meg en tilbakemelding om hele produktet.
 
Papirboka ble tilgjengelig i dag, men om noen få strakser kommer den også som e-bok for de som foretrekker å alltid ha meg på mobilen sin.
 
Noen vil kanskje si at jeg er dum som utgir en bok på denne måten, men jeg kan berolig alle med at jeg har tatt en silikon-innsprøytning i hjernen og har nå legeerklæring på at jeg har landets største hjernekapasitet.
 
Om du har lyst på mer info eller ta en titt på coveret – og om du er min venn – bestille en, så finner du den her: https://www.ark.no/r/herodesfalskbok
 
#herodesfalsk #bok #humor