Prima Vera er tilbake!


Publisert 13.6.2022

PRESSEMELDING

 

Prima Vera, det legendariske humorbandet bestående av Jahn Teigen, Tom Mathisen og Herodes Falsk, har gjenoppstått. Selvfølgelig er ikke Jahn Teigen med denne gangen, men musikken er like vill, humørfylt og fengende som tidligere.

Og akkurat som the Rolling Stones lar ikke Prima Vera noe så kjipt som dødsfall stoppe kreativiteten.

Spørsmålet alle stiller seg er selvsagt: Hvem er vokalisten som har overtatt etter Jahn Teigen? Det eneste vi kan røpe er at det er en engelskmann som er kjent blant folk over hele verden. Dessverre kan vi ikke fortelle hvem det er fordi han deltok under forutsetning av at navnet hans ikke ble brukt i markedsføringen.

Det nye åndsverket heter the Excuse is the Booze og handler om å drikke, danse og synge til lenge etter det er på tide å gå hjem. I en verden full av galskap går det opp for flere og flere at det haster å leve – og at vi aldri må slutte å ha det moro.

Det fine med the Excuse is the Booze er at den er så fengende at den kan spilles flere ganger i løpet av en kveld og forårsake jovial og grenseløs allsang langs verdens bardisker.Den nye låta er ute nå hos Spotify, Apple, Tidal og alle andre musikktjenester: