NÅ KAN DAMER FISE HØYT OG SAMTIDIG REDDE VERDEN


Publisert 26.5.2015

Bestofcover

Vil du vite hva som er feil med vår vestlige verden? Jeg skal fortelle deg hva som er feil: For mye sminke og for lite fising.

 

Dette problemet gikk først opp for meg da jeg leste en forskningsrapport som påpekte at det å lukte fis er sunt. DETTE ER IKKE NOE JEG FINNER PÅ, selv om jeg vet at det høres sånn ut.

Det som er sunt er å lukte sin egen fis. Og det er ganske logisk: Veldig mange av våre moderne sykdommer starter i tarmen og hvis noe er galt, slippes de dårlige nyhetene ut som gass.

Tarmen roper: ”Her er noe galt, og hvis du bare lukter etter, så forstår du hva det er.”

Nesa skjønner ingenting og lager rynker av lukta, men hjernen vår, som er like avansert som den beste computer, sier: ”Her er det et problem i tynntarmen, vi må justere syra i magesekken.”

Fising er naturlig og sunt!

Å smøre inn kroppen med giftige kjemikalier er IKKE sunt. Jeg snakker om kjemikalier du finner i sminke, såpe og deodoranter.

Mange barberer bort hårene under armene, for så å dynke seg med deodorant etterpå. Jeg kjenner fremdeles hvordan det svir, og jeg har bare prøvd én gang – FOR FØRTI ÅR SIDEN.

Når det svir under armen din, skriker brystene: ”Er du gal? Du kan ikke åpne porene i huden rett ved siden av oss og så smøre på den dritten. Vet du ikke at vi er fulle av ømfintlige kjertler som ikke må tulles med?”

Sminke er et konsept jeg ikke skjønner. Selvfølgelig, er du ute for å sjekke opp noen, så er det moro å se så tiltrekkende som mulig ut. Men hvis du bare skal på jobben eller i butikken, og ikke har tenkt å ha sex med tilfeldig forbipasserende, hva er vitsen?

Mange damer er gale og bruker en formue på sminke. Tror de virkelig at ett centimeters lag med ansiktskrem og lukten av blomster tiltrekker menn?

Nei damer, hvem har fortalt dere det? En venninne uten selvtillit?

Prøv heller med et inviterende blikk, et hyggelig smil og må du absolutt stinke ett eller annet, hva med lukten av nytt bilinteriør?

Noen ganger ser jeg damer med så mye sminke at jeg får lyst til å gå bort til dem, ta pekefingeren min og skrive vask meg i panna deres.

Oftere og oftere treffer du damer som er minst 60 år og fullstendig oversminket. Hvis du maler på den samme tingen hver dag i 50 år – bør du ikke etter hvert innse at det du maler på – aldri kommer til å se bra ut?

Jeg har fortalt deg hvordan å fise antakeligvis er sunt for deg, og hvorfor ingen damer bør holde på en fis, uansett hvor fint selskap de befinner seg i.

Nå skal du få høre hvordan damer kan ende den økonomiske krisen i verden. Om alle damer samtidig kutter ut å bruke kosmetikkprodukter og i stedet tar den summen de vanligvis bruker på sminke og investere i internasjonal handel og økologiske matvarer, så vil Hellas, Portugal og Spania være gjeldfrie på en uke.

Kan det finnes en bedre måte å redde verden på enn å sitte usminket i sofaen og fise for egen helses skyld?