Hvordan ha det moro mens verden kollapser rundt deg


Publisert 2.8.2022

Hvis du ønsker å unnslippe alle problemer ute i den virkelige verden, anbefaler jeg deg å følge nyhetene på NRK. Jeg vet ikke om noe bedre måte å fjerne seg fra hva som skjer rundt oss, bortsett fra kanskje, på under ti minutter styrte ned dusinvis av Vodka-shots.

Hvordan håndterer du krise, krise, krise? Jeg bare ler hver gang noen prøver å skremme flekker i underbuksa på meg. Men selvfølgelig, det er ikke lett å vite hva som er sannhet og hva som er manipulasjon i disse tider.

 

Det er mange spørsmål som trenger svar, som for eksempel:

Kan verden reddes? Kan hvalrosser brukes som bademadrass? Kan vi, folket, fortelle politikerne at nok er nok – og at vi forlanger en forandring? Kan vi stå opp mot korrupte byråkrater som svindler, misbruker makt og ler av oss fordi vi bare lukker øynene og godtar all galskapen?

I stedet for å deppe bør du betrakte verdens idioti som underholdning – en slags avansert komikveld, langt mer burlesk enn hva profesjonelle komikere klarer å hoste opp. Dette er en form for absurd og vill humor – et spektakulært show – som folk bare kan finne på å sette opp om de har mulighet til å sløse bort hundrevis av milliarder uten å være ansvarlig for ett eneste øre. 

Ikke bare er nåtidens karrierepolitikere maktsyke og selvsentrerte posører uten erfaring, de har også en økonomisk forståelse på nivå med pultost. 

Det er bare én fornuftig ting å gjøre mens du sitter foran tv’n og ser verden kollapse rundt deg. Len deg tilbake og jekk opp en øl.

Nyt showet, for når regningen kommer blir det svinedyrt!

 

Det er vanskelig å forstå hva som står på spill for fremtidige generasjoner om du ikke vet at alt det syke som skjer antakeligvis er planlagt. 

Alle land har ledere, akkurat som vi har Erna og Jonas, som er medlemmer av en internasjonal klubb for viderekommende kjeltringer. Jeg har ikke full oversikt over hva de bedriver, men jeg tror de ofte møtes i Davos, låser seg inn i store kongress-haller og sniffer hverandre bak. 

Det er vel en god indikasjon på hvorfor de ikke liker menneskerettigheter som talefrihet og selvråderett. Disse kreaturene er ikke bare umenneskelige, de er anti-mennesker og anti alt som vi tar for å være normalt og naturlig.

Som komiker har jeg alltid følt at om noe ikke kan forklares logisk, så er det viktig å stille et spørsmål ved saken. Akkurat som da hele verden på samme uke i 2020 klarte å stenge ned og nekte folk å gå ut. Hele verden godtok det samtidig. Den samme verden som tidligere sjelden har klart å bli enige om noe som helst på mer enn 5000 år.

Men så kom jeg over en bok som forklarer de 4 viktigste stegene innen manipulasjon, og da skjønte jeg plutselig hvordan politiker-mafiaen klarte å få oss ned i knestående og tigge om nåde.

Manipulasjon: De 4 viktigste stegene.

  1. FRYKT – Gjør som vi sier, ellers kommer noe grusomt til å skje.
  2. ROS og SMIGER – Gjør som vi sier, og du er et godt menneske.
  3. BESTIKKELSE – Gjør som vi sier, og du får noe gratis og får lov til å gjøre noe som bare for litt siden var en menneskerett.
  4. TRUSSEL – Gjør som vi sier, ellers vil det få store konsekvenser for deg og din familie  

Vel, jeg behøver kanskje ikke forklare hva jeg mener om hvordan de klarte å stenge ned store deler av kloden – og legge verdensøkonomien i grus.

En annen ting jeg heller ikke klarer å fatte er hvordan jorda kommer til å smelte bare fordi John Kerry og Al Gore har tjent milliarder på å påstå dette hver dag i de siste førti åra.

 

Ingen, ikke engang jeg, bestrider at klima forandrer seg. Det har klima alltid gjort, og ofte langt mer dramatisk enn hvordan det har forandret seg de siste hundre årene. Det som på meg virker ulogisk er at noen kuer, fabrikker og biler har større effekt på klima enn den variable avstanden mellom jorda og sola – som kontinuerlig forandrer seg.

At smeltende poler og inntørket land er resultat av magnetismen og avstanden til sola, virker mye mer sannsynlig på meg enn at kuer som fiser kan være ansvarlige for å ødelegge deler av universet. Mennesker og dyr er bare bitte-små kryp på denne planeten, og at de kan forandre klima ved å brenne naturlige ting som olje og kull, høres i mine ører tvilsomt ut. 

Men som sagt tidligere, jeg er bare en stakkars komiker, som føler at det er en plikt å stille spørsmål om ting som høres ulogiske ut. 

Det som jeg derimot finner helt logisk når vi snakker om klima, er at mennesket lett kan forandre jorda VED HJELP AV ATOMKRIG.

Det er mer enn sannsynlig!

Et tastetrykk og hele vår sivilisasjon kan bli blåst tilbake til middelalderen. Den gangen hadde den store hopen det tøft! Folk var uopplyste og ignorante. Akkurat som nå, bare uten tv.

En av dem som i disse dager har fingeren på avtrekkeren er nordmann. Heldigvis er han erfaren etter å ha styrt Norge gjennom åtte år med politiske kriser – hovedsaklig ved å spise lunsj på dyre restauranter.

Det er mulig jeg har sett for mange zombie-filmer i det siste, men minner ikke vår mann mer og mer om en gråblek firfisle? Når han taler sitter jeg hele tiden og venter på at tunga hans vil sprette ut og fange en forbipasserende flue. 

Nå som vi vet at nordmenn er kapable til å gjøre samme jobben som både Hitler og Churchill gjorde under annen verdenskrig, hvorfor ikke gi på med mer av samme ulla?

Fly et bombefly over grensen mellom Russland og Ukraina, lukk opp lemmen og spark ut norske politikere. Vi kan begynne med dem som snakker mest svada fra de store partiene, og om de ikke klarer å paralysere begge landene med tåkeprat i løpet av en dag eller to, kan vi følge opp med å fallskjerm-droppe politikere fra Rødt og SV. 

Det kan høres ut som en bestialsk taktikk, men noen ganger må grusomheter bekjempes med grusomheter.

Og til alle dere som sier at jeg ikke baserer mine absurde teorier på forskning, vil jeg bare påpeke at ekte forskning begynner med å stille spørsmål.

Så hvorfor ikke begynne med det mest innlysende; hvem har betalt for forskningen du blindt tror på? Virkeligheten er ofte hysterisk og når du innser hvordan du blir manipulert, kan du velge om du vil le eller gråte.

-oOo-0Oo-oOo-oOo-oOo-

Du finner mange morsomme videoer med Tom Mathisen & Herodes Falsk og Prima Vera på vår humorkanal på YouTube: https://www.youtube.com/c/OFFISIELLTomMathisenHerodesFalskPrimaVera

Her legger vi ut gammelt og nytt stoff hele tiden, og planen er at hele arkivet vårt skal bli tilgjengelig for allmennheten. Husk å ta gratis abonnement, og fortell oss gjerne hva du ønsker å se. Kommenter og gi en tommel opp eller ned. Vi trenger hjelp for å få kanalen til å gro.